z 3T Transfers Travel Tours Υπηρεσίες Μινιβάν στη Ελλάδα - Μεταφορές με Μινιμπάς στην Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΙΝΙΒΑΝ & ΜΙΝΙΜΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ & ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μερικές από τις εκδρομές με μινιμπάς, μινιβάν ή λεωφορείο που μπορεί να προσφέρει η 3T Transfers Travel Tours στην περιοχή της Πελοποννήσου βρίσκονται παρακάτω. Είναι απλά ένα δείγμα προορισμών και ολοήμερων εκδρομών για μια ιδέα του τι μπορείτε να επισκεφθείτε: περιοχές φυσικής ιστορίας, αρχαιολογικούς χώρους, μέρη φυσικής ομορφιάς, ιστορικά μνημεία, ορεινά χωριά, παραλίες, μουσεία, πόλεις, η λίστα δεν έχει τέλος. Μερικές από αυτές τις διαδρομές είναι ολοήμερες και άλλες διαρκούν μόνο μισή μέρα ανάλογα με το μέρος αποχώρισης σας και την διάρκεια του ταξιδιού σας. Είναι δυνατόν σε μερικές περιπτώσεις να συνδιαστούν, πάλι αναάλογα με τον ρυθμό που θέλετε να τα απολάυσετε.

Εσείς αποφασίζεται τι θέλετε να επισκεφθείτε και εμείς θα χαρούμε να σας μιλήσουμε για το μινιβάν που θα σας μεταφέρει εκεί.

Πείτε μας τι θα θέλετε και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας διεκολύνουμε και να σας συμβουλεύσουμε.

Όλες οι εκδρομές είναι ιδιωτικές. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, περνώντας περισσότερο ή λιγότερο χρόνο σε κάθε προορισμό. Όταν σας παραθέτουμε μια τιμή για την εκδρομή σας, θα συμπεριλάβετε όλες τις δαπάνες που σχετίζονται με τον οδηγό και το όχημα (καύσιμα, διόδια, φόροι κλπ.). Δεν υπάρχουν επιπλέον κρυμμένα έξοδα! Η τιμή δεν θα περιλαμβάνει τα εισητίρια εισόδου, τρόφιμα/ποτά, τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, φιλοδωρήματα (τα οποία είναι προαιρετικά). Να λάβετε υπόψη σας ότι οι οδηγοί μας, αν και πολύ καλά ενημερωμένοι, δεν είναι δεν μπορούν να σας συνοδεύσουν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Εάν θέλετε έναν εξουσιοδοτημένο ξεναγό για την περιήγησή σας, ενημερώστε μας και μπορούμε να κανονίσουμε έναν διαπιστευμένο επαγγελματικό ξεναγό - δείτε τη σελίδα οδηγών εδώ. Η επίσκεψη σε μερικούς αρχαιολογικούς χώρους μπορεί να απαιτήσει μέτρια σωματική προσπάθεια και σε άλλους χώρους περισσότερη. Φορέστε ελαφρά άνετα ρούχα και παπούτσια για περπάτημα. Επίσης προστασία από τον ήλιο θα είναι χρήσιμη για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε περίπτωση κινητηκών ή άλλων δυσκολιών γίνονται, μερικές φορές ειδικές ρυθμίσεις, επομένως παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων.

Μεσημεριανό γεύμα Μια ημερήσια εκδρομή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να πάρετε το χρόνο να απολαύσετε ένα γεύμα. Ο οδηγός σας θα είναι σε θέση να προτείνει συνήθως διαφορετικές λύσεις, πολλές φορές κρυμμένα ταβερνούλες που επισκέπτονται ελάχιστα οι τουρίστες.

Εκδρομές με Ταξί

Επίσης προσφέρουμε και υπηρεσίες ταξί για όλα τα παραπάνω. Παρακαλώ δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες για ταξί, μεταφορές με ταξί, εκδρομές ταξί, και περιηγήσης ταξί.

Αρχαίες Μυκήνες

Πύλη Λεόντων, Θολωτοί Τάφοι +

Αρχαία Κόρινθος

Ακροκόρινθος, ερείπια & Ισθμός

Ναύπλιο

Μαγικό, ρομαντικό & με ιστορία


Αρχαία Μεσσήνη

Μια μεγαλοπρεπής πόλη της αρχαιότητας


Επίδαυρος - Μυκήνες

Αρχαίο Θέατρο και Μυκηναϊκα ερείπια
5 ώρες


Μυστράς - Σπάρτη

Bυζαντινές εκκλησίες και μια Σύγχρονη Πόλη
8 ώρες


Αρχαία Ολυμπία

Γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων
9 ώρες


Καλάβρυτα - Διακοφτό

Ο οδοντωτός σιδηρόδρομος
9 ώρες


Δελφοί

Το κέντρο του κόσμου
9 ώρες


Ναύπλιο - Ποτοποιία

Η Αργολίδα από άλλη οπτική
4 ώρες


Επίδαυρος - Λυγουριό

Δείτε την αρχαία Επίδαυρο και την Μονή Αυγού
6 ώρες


Αθήνα

Δείτε την Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας
9 ώρες


Αρχαία Ασίνη & Τολό

Δείτε ερείπια της Αρχαίας Ασίνης
4 ώρες


Άστρος & Μονή Μαλεβή

Δείτε το Άστρος & την Μονή Μαλεβή
5 ώρες


Άργος - Κεφαλάρι - Ελληνικό

Δείτε το Άργος και την γύρω περιοχή


Μονές & Μοναστήρια

Δείτε τις μονές και τις εκκλησίες της περιοχής
3 ώρες


Μονεμβασιά

Μεσαιωνική πόλη της Ελλάδας
9 ώρες


Σπέτσες

Παραδοσιακό, ελληνικό νησί
8 ώρες


Ύδρα

Πανέμορφο, ελληνικό νησί
8 ώρες


Αρχαία Ολυμπία

Από Κατάκολο

Διαθέσιμη εκδρομή από κρουαζιερόπλοιο