• slider-1

  Καλωσηρθατε στην ιστοσελιδα της 3t Transfers Travel Tours

  μεταφορές από αεροδρόμιο, τοπικά δρομολόγια, αξιοθέατα, μεταφορές από κρουαζιερόπλοια
  Υπηρεσίες Μινιβάν και Μινιμπάς σε όλη την Ελλάδα με οικονομικές τιμές!

 • slider-1

  3t Transfers Travel Tours Υπηρεσίες Μινιβάν & Μινιμπάς

  Minivan & Minibus με οδηγο για μεταφορές από αεροδρόμιο, τοπικά δρομολόγια, αξιοθέατα, μεταφορές από κρουαζιερόπλοια

 • slider-1

  3t Transfers Travel Tours Μινιβαν

  μεταφορές από αεροδρόμιο, τοπικά δρομολόγια, αξιοθέατα, μεταφορές από κρουαζιερόπλοια
  Υπηρεσίες Μινιβάν σε όλη την Ελλάδα με οικονομικές τιμές!

 • darkblurbg

  Μεταφορές από αεροδρόμια, Μεταφορές σε σημεία ενδοαφέροντος, τουριστικές μεταφορές,
  Μεταφορές από Κρουαζιερόπλοια από το λιμάνι του Ναυπλίου για μέχρι και 8 άτομα

 • slider-3
 • slider-3
 • slider-3
 • slider-3
 • slider-3

Καλωσήρθατε στο 3T Transfers Travel Tours Greece Μεταφορές Μινιβάν στην Ελλάδα

Η 3T Transfers Travel Tours Greece έχει ως βάση το Ναύπλιο, Αργολίδα και είναι μια οικογενειακή μεταφορική εταιρία που προσφέρει μεταφορές & ταξίδια με μινιβάν/μινιμπάς/πούλμαν σε όλη την Ελλάδα σε ντόπιους και επισκέπτες - μεγάλα και μικρά ταξίδια με άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές. Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας, το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγο μας, το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας, το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας και το το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

3T Transfers Travel Tours μεταφορές μινιβάν από το αεροδρόμιο της Αθήνας, το αεροδρόμια της Καλαμάτας, το λιμάνι της Πάτρας, το λιμάνι του Πειραιά, για να ονομάσουμε μερικά από τα δρομολόγια, πραγματοποιούνται με επαγγελματικό, φιλικό τρόπο και οι οδηγοί μας γνωρίζουν τουλάχιστον δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά). Μεταφορές από οποιοδήποτε αεροδρόμιο, λιμάνι ή σταθμό τραίνου στην Ελλάδα είναι εφικτές με την 3T Transfers Travel Tours.

Μίσθωση ιδιωτικού μινιβάν για μεταφορές στους τοπικούς αρχαιλογικούς χώρους της Πελοποννήσου. και μίσθωση μινιμπάς με οδηγό είναι πολύ διμοφιλής τα τελευταία χρόνια και η ομάδα μας έχει σκοπό να κάνει το ταξίδι σας όσο πιο ξεκούραστο και αξιομνημόνευτο γίνεται.. Το Ναύπλιο όντας λιμάνι όπου σταθμεύουν πολλές κρουαζιέρες όπως Costa Cruises, Voyages To Antiquity, Crystal Cruises, Holland America Line, Oceania Cruises, Silversea Cruises και πολλές άλλες έχουμε ειδικευτεί στην μεταφορά - περιήγηση από κρουαζιερόπλοια και μπορούμε να προσαρμόσουμε την μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χρόνο που θα έχετε στην στεριά του Ναυπλίου.

Τα οχήματα μας στην 3T Transfers Travel Tours Greece συντηρούνται σε τέλεια κατάσταση, δέχονται service πιο συχνά από ότι συνήθίζεται και οι οδηγοί μας είναι φιλικοί και επαγγελματίες. Έχουμε ψυγειάκι και προσφέρουμε κρύο εμφιαλωμένο νερό χωρίς χρέωση για την διάρκεια του ταξιδιού και σύνδεση Wi-Fi για να χρησιμοποιείτε με το κινητό, το τάμπλετ και το λάπτοπ σας. Έχουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα και είναι σαν να συναντάμε παλιούς φίλους, τι καλύτερο από το να δείτε ένα έμπιστο, γνώριμο πρόσωπο κατά την αφιξή σας στην Ελλάδα.

Το πελατολόγιο μας έχει δημιουργηθεί μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας από την αδελφική μας εταιρία greek-taxi.gr και είμαστε υπερήφανοι να πούμε, πως εκτός από ιδιωτικούς πελάτες, έχουμε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, οργανώσεις, τοπικά συμβούλια και πολλούς άλλους που προτιμούν τις υπηρεσίες μινιμπάς, μινιβάν & ταξί που προσφέρουμε.

Θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας γνωρίσουμε, καλέστε μας πείτε μας πως καλείτε για τις υπηρεσίες μινιβάν με οδηγό ή πως θέλετε να κάνετε κράτηση και θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς.

Αποσκευές

Πόσες βαλίτσες χωράνε στα οχήματα μας. Άνετα, 10, 14, 17, 22 βαλίτσες, μία για τον κάθε επιβάτη.

Επιβάτες

Πόσους επιβάτες μεταφέρουν τα οχήματα μας. Τα μινιβάν μας μεταφέρουν μέχρι 8, 12, 15, 20 άτομα με τις βαλίτσες και τον οδηγό μας.

24-ωρη Υπηρεσία

Είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, έχουμε 24-ωρη υπηρεσία μινιμπάς. Μην Αγχώνεστε για την ώρα άφιξης ή αναχώρησής σας.

Πολύγλωσσοι

Οι οδηγοι μας μιλούν Ελληνικά και Αγγλικά και γνωρίζουν για τα σημεία εδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.

Γρήγορες Πληροφορίες για τις υπηρεσίες της 3T Transfers Travel Tours Greece

Πρέπει να πάτε από το αεροδρόμιο στην Αθήνα στο Τολό, το Ναύπλιο ή κάποιον άλλο προορισμό - δείτε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμοί μεταφορών κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο ή τον σταθμό του τρένου.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση και για την επιστροφή σας. Βρεθείτε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας με της υπηρεσίες μινιβάν της 3T Transfers Travel Tours!

Μεταφορές με μινιβάν & μινιμπάς σε τοπικούς αρχαιλογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα και τους οδηγούς - γνώστες.

Θέλετε να ταξιδέψετε την Ελλάδα με άνεση και να δείτε τα αξιοθέατα; Ρωτήστε μας για το δρομολόγιο που επιθυμείτε ή αφήστε μας να σας συμβουλέψουμε. Έχετε ένα μινιβάν ή μινιμπάς με οδηγό στην διάθεση σας.

Τα οχήματα μας είναι πρώτης τάξεως Mercedes τα οποία συντηρούνται στην εντέλεια για την άνεση κα την ασφάλεια των επιβατών μας.

Αξιοπιστία & Οικονομικές Τιμές
Δωρεάν WiFi & Κρύο Εμφιαλωμένο Νερό

Γνώστες και φιλικοί οι οδηγοί μας, μιλούν Ελληνικά & Αγγλικά.

Η Ποιότητα της 3T Transfers Travel Tours

Στην 3T Transfers Travel Tours υπερηφανευόμαστε για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και των τουριστών. Δείτε που είναι τα δυνατά μας σημεία και πως οι επιβάτες μας βαθμολογούν την ποιότητα των υπηρεσιών μας με μινιβάν.

100%

Μεταφορές προς Αεροδρόμια

100% Complete (success)

100%

Ιδιωτική Μεταφορά με Μινιμπάς

100% Complete (success)

100%

Ιδιωτική Μεταφορά με Μινιβάν

100% Complete (success)

100%

Ιδιωτική Τουριστική Μεταφορά

100% Complete (success)

100%

Προσωπικά Προσαρμοσμένα Ταξίδια

100% Complete (success)

100%

Τοπικά Δρομολόγια

100% Complete (success)

Μεταφορές με Ταξί

Επιπλέον προσφέρουμε και υπηρεσίες ταξί για όλα τα παραπάνω. Παρακαλώ δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για ταξί, μεταφορές με ταξί, εκδρομές με ταξί και ξεναγήσεις με ταξί.

3T Transfers Travel Tours - υπηρεσίες μινιβάν & υπηρεσίες μινιμπάς από το Ναύπλιο μεταφέρει επιβάτες σε όλη την Ελλάδα.