ΜΙΝΙΒΑΝ & ΜΙΝΙΜΠΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι υπηρεσίες της 3T Transfers Travel Tours προσφέρουν ένα ολοκαίνουριο Mercedes 9-θέσιο μινιβάν & οδηγό και Mercedes 15-θέσιο μινμπάς & οδηγό για ιδιωτικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω είναι κάποιες δημοφιλής διαδρομές, απλά σαν μια ιδέα, αλλά θα ήμασταν χαρούμενοι να οργανώσουμε ή να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μια διαδρομή για τα δικά σας γούστα με ακριβώς τις δικές σας διευκρινήσεις και απαιτήσεις.

Η Ελλάδα έχει μια πικοιλόμορφη επαρχία, είναι ορεινή με εκθαμβωτικές παραλίες, μικρούς κόλπους και σπηλιές, είναι βουτηγμένη στην αρχαία ιστορία και η αρχαιολογία έχει κάτι για όλους. Ζήστε την Ελλάδα σαν ντόπιος αντί να είστε με ένα οργανωμένο γκρουπ, σταματήστε όπου θέλετε, ορίστε τον ρυθμό και απολάυστε τον χρόνο σας στο έπακρο.


Πελοππόννησος (μεσαιωνική ονομασία—Μοριάς)—χερσόνησος της Ελλάδας, το νοτιότερο τμήμα της βαλκανικής χερσονήσου που συνδέεται με αυτήν μέσω του ισθμού της Κορίνθου. Έκταση — 21 549км². Βρέχεται από τα νερά του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους καθώς και από τους σχηματιζόμενους κόλπους αυτών. Η ακτογραμμή της κατά τόπους δημιουργεί έντονες εσοχές. Συνολικό μήκος ακτογραμμής 11000км. Υψηλότερο σημείο—όρος Αγίου Ηλία (2407м) στην οροσειρά του Ταΰγετου. Όντας γενέτειρα και τόπος ανάπτυξης του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, η Πελοπόννησος διαθέτει πλήθος ιστορικών αξιοθέατων.

Επί παραδείγματι, Μυκήνες—σημαντικός εκπρόσωπος του αρχαιοελληνικού πολιτισμού της τελευταίας χιλιετίας π.Χ..

Το παλάτι του Νέστορα στη Μεσσηνία, στην Τίρυνθα, στο Ναύπλιο, στην Ακροκόρινθο, στη Μεθώνη, στην Κορώνη και στην Πύλο. Κλασσικοί ναοί στην Κόρινθο, στη Νεμέα, στην Бассах, και στην Ολυμπία. Θέατρα μνημεία στο Άργος και στην Επίδαυρο και η πόλη του Μυστρά ευρισκόμενη πλησίον της Σπάρτης.

Ανάμεσα στα φυσικά αξιοθέατα, δημοφιλή είναι τα σπήλαια του Διρού ,των Λιμνών και της Κάψια, γεμάτα με σταλακτίτες και σταλαγμίτες.

Και με αυτά δεν εξαντλούνται όμως τα ενδιαφέροντα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε. Επί πλέον η Πελοπόννησος δίνει στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα κάθε είδους δραστηριότητας όπως:
-χιονοδρομίες στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων -κατάβαση ορεινών περιοχών με ποικιλία δραστηριοτήτων όπως rafting, canyoning, rappel.
-ιππασία σε ορεινές διαδρομές
-επίσκεψη ορεινών πευκοδασών συνοδεία επαγγελματία “οδηγού” με ποικιλία δραστηριοτήτων όπως μάζεμα μανιταριών, διανυκτέρευση σε σκηνές, εκπαίδευση σε τεχνικές επιβίωσης στην άγρια φύση.
-κολύμβηση σε νερά καταρρακτών κλπ

Οι οδηγοί μας είναι πολύ καλοί γνώστες και μπορούν να σας συμβουλέψουν για να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σας στην Ελλάδα. Μια ξενάγηση σημαίνει πως το μινιβάν ή το μινιμπάς και ο οδηγός είναι στην διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, πηγαίνοντας σας σε μέρη μέσω της πεπατειμένης. Αναχωρίστε ό,τι ώρα σας βολεύει εσάς κάθε μέρα και κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα ή λιγότερα θέλετε και αποφύγετε τα πλήθη!

Δώστε μας μια ιδέα για το τι θα θέλατε να κάνετε και εμείς θα σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη λύση.

Περιηγήσεις Ταξί

Επίσης προσφέρουμε και περιηγήσεις ταξί για όλα τα παραπάνω. Παρακαλώ δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες για ταξί, μεταφορές με ταξί, εκδρομές ταξί, και περιηγήσεις ταξί.

ESPA-PPEL-EU banner