Επιλογή Σελίδας

Αεροδρόμιο Αθηνών Κυλλήνη Ταξί Minivan Minibus

Κάντε κράτηση σήμερα ταξί minivan minibus για τη διαδρομή από Αεροδρόμιο Αθηνών προς την Κυλλήνη. 

Το λιμάνι της Κυλλήνης συνδέει την ηπειρωτική χώρα με τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά. Χιλιάδες επιβάτες ταξιδεύουν καθημερινά από και προς το λιμάνι της Κυλλήνης.

Η μεταφορά σας από το λιμάνι της Κυλλήνης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος γίνεται με ασφαλή και πολυτελή τρόπο. Προσφέρουμε υπηρεσίες ιδιωτικής μεταφοράς  ταξί, minivan, minibus σε όλη την Ελλάδα. Οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ειδικεύεται στις ιδιωτικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στην Πελοπόννησο και την Αττική. 

Οι μεταφορές από το αεροδρόμιο της Αθήνας στην Κυλλήνη με minivan, minibus ή πούλμαν γίνονται με επαγγελματισμό. Οι οδηγοί μας μιλούν τουλάχιστον δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). 

Μεταφορές με ιδιωτικό μίνι βαν – μίνι λεωφορείο

Οι ιδιωτικές εκδρομές με μίνι βαν και οι ιδιωτικές εκδρομές με μίνι λεωφορείο γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ως ομαδικές εκδρομές. Έχουν το πλεονέκτημα να ταξιδεύετε με τον δικό σας ρυθμό ως οικογένεια. Μπορούμε να σας μεταφέρουμε στους υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. 

Εκδρομές και περιηγήσεις στην Ελληνική Επικράτεια

Οι εκδρομές στην είναι επίσης μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όσους επισκέπτονται την Κυλλήνη. Ιδιωτικές εκδρομές με μίνι βαν & ιδιωτικές εκδρομές με μίνι λεωφορείο είναι επίσης περιζήτητες με τους επισκέπτες που επιλέγουν να επισκεφθούν διάφορα κλασικά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Ευελιξία σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την όμορφη ύπαιθρο καθώς και να επισκεφτείτε  διάφορα μέρη. Έχουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια μονοήμερη ή πολυήμερες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα

Επαγγελματικό ταξίδι

Το επαγγελματικό ταξίδι είναι επίσης κάτι που μπορούμε να καλύψουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κ.λπ. μεταφέρονται στα ξενοδοχεία διαμονής τους καθώς και προς τα συνεδριακά κέντρα. 

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά