Επιλογή Σελίδας

Αεροδρόμιο Αθήνας Λουτράκι με Ταξί Minivan Minibus

Το Λουτράκι είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο από την Αθήνα λόγω της κοντινής απόστασης. Το Λουτράκι αποτελεί τουριστικό προορισμό και είναι γνωστό για τις όμορφες παραλίες του και το καζίνο

Απολαύστε τις όμορφες παραλίες στο Λουτράκι ή κάντε μια βόλτα στην πόλη και δείτε όλα τα καταστήματα και τα καφέ διάσπαρτα στον παραλιακό δρόμο.

Αθήνα Αεροδρόμιο προς το Λουτράκι με Ταξί, Minivan, Minibus

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ιδιωτικές μεταφορικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα, από και προς τη Λευκάδα.

Μπορείτε να επιλέξετε την μετακίνησή σας με τα ακόλουθα οχήματά μας:

Τα πολυτελή Ταξί μας
Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

Ιδιωτικές μεταφορές και εκδρομές με Minivan ή Minibus Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος προς Λουτράκι

Μεταφορές με Minivan & Minibus σε τοπικούς αρχαιoλογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα. Ασφαλείς μετακινήσεις και εκδρομές Αεροδρόμιο Αθήνα – Λουτράκι.

Λουτράκι Ταξί

Απολαύστε τις καλύτερες επιλογές για την μεταφορά σας στην Λουτράκι. Πολυτελή κλιματιζόμενα οχήματα, Ταξί, Minivan, Minibus. Αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από έμπειρους οδηγούς.

Μεταφορά επιβατών από το Αεροδρόμιο Αθήνας στο Λουτράκι

Πάρτε τις καλύτερες τιμές για τη μεταφορά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ταξί Minivan Minibus

Επαγγελματικά ταξίδια Αεροδρόμιο Αθηνών Λουτράκι

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης κάτι που μπορούμε να φροντίσουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κ.λπ. μεταφέρονται στα καταλύματα τους. Πολύ συχνά μεταφέρονται από και προς τα συνεδριακά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση σημαίνει ότι είναι πάντα στην ώρα τους και ταξιδεύουν με άνεση.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη δυνατή διαδρομή για τη μεταφορά, την εκδρομή ή το ταξίδι και την περιήγησή σας στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού ανάλογα με το αίτημά σας και τον διαθέσιμο χρόνο, για ένα άνετο, ευχάριστο ταξίδι.

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά