Επιλογή Σελίδας

Αεροδρόμιο Αθηνών Μονεμβασιά Λακωνίας Ταξί Minivan Minibus

Η Μονεμβασιά είναι ένα μικρό μέρος της Πελοποννήσου, που βρίσκεται στην επαρχία Επιδαύρου του νομού Λακωνίας. Το όνομα Μονεμβασιά είναι μια σύνθετη λέξη που αποτελείται από τους ελληνικούς όρους Μονή και Έμβασις. Ο κόλπος της Παλαιάς Μονεμβασιάς βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Καθώς μπαίνετε στην πόλη, ο κεντρικός δρόμος με το βυζαντινό λιθόστρωτο οδηγεί στην Κεντρική Πλατεία, όπου θα βρείτε το κανόνι και την Εκκλησία του Χριστού.

Απολαύστε τις όμορφες παραλίες της Μονεμβασιάς ή κάντε μια βόλτα στην πόλη και στο κάστρο.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Μονεμβασιάς

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ιδιωτικές μεταφορικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα, από και προς τη Λευκάδα.

Μπορείτε να επιλέξετε την μετακίνησή σας στην μαγευτική Μονεμβασιά με τα ακόλουθα οχήματά μας:

Τα πολυτελή Ταξί μας
Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

Ιδιωτικές μεταφορές και εκδρομές με Minivan ή Minibus Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος προς την μαγευτική Μονεμβασιά

Μεταφορές με Minivan & Minibus σε τοπικούς αρχαιoλογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα. Ασφαλείς μετακινήσεις και εκδρομές Αεροδρόμιο Αθήνα –  Μονεμβασιά .

Μονεμβασιά Ταξί

Απολαύστε τις καλύτερες επιλογές για την μεταφορά σας στην Λευκάδα. Πολυτελή κλιματιζόμενα οχήματα, Ταξί, Minivan, Minibus. Αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από έμπειρους οδηγούς.
Μεταφορά επιβατών από το Αεροδρόμιο Αθήνας στην Λευκάδα

Πάρτε τις καλύτερες τιμές για τη μεταφορά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ταξί Minivan Minibus

Επαγγελματικά ταξίδια Αεροδρόμιο Αθηνών Μονεμβασιά

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης κάτι που μπορούμε να φροντίσουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κ.λπ. μεταφέρονται στα καταλύματα τους. Πολύ συχνά μεταφέρονται από και προς τα συνεδριακά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση σημαίνει ότι είναι πάντα στην ώρα τους και ταξιδεύουν με άνεση.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη δυνατή διαδρομή για τη μεταφορά, την εκδρομή ή το ταξίδι και την περιήγησή σας στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού ανάλογα με το αίτημά σας και τον διαθέσιμο χρόνο, για ένα άνετο, ευχάριστο ταξίδι.

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά