Επιλογή Σελίδας

3T Transfers Travel Tours

Η 3T Transfers Travel Tours Greece έχει ως βάση το Ναύπλιο, Αργολίδα και είναι μια οικογενειακή μεταφορική εταιρία που προσφέρει μεταφορές & ταξίδια με μινιβάν, μινιμπάς, πούλμαν σε όλη την Ελλάδα σε ντόπιους και επισκέπτες – μεγάλα και μικρά ταξίδια με άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές.

  • Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας
  • Το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγό μας
  • Το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας
  • Το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας
  • Το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

3T Transfers Travel Tours μεταφορές minivan, minibus από

  • Αεροδρόμιο Αθήνας
  • Αεροδρόμιο Καλαμάτας
  • Λιμάνι Πάτρας
  • Λιμάνι Πειραιά

Ιδιωτικές Μεταφορές Αθήνα

Με τη 3T Transfers Travel Tours, πραγματοποιούνται με επαγγελματικό, φιλικό τρόπο ιδιωτικές μεταφορές. Οι οδηγοί μας γνωρίζουν τουλάχιστον δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά). Οι μεταφορές από οποιοδήποτε αεροδρόμιο, λιμάνι ή σταθμό τραίνου στην Ελλάδα είναι εφικτές με την 3T Transfers Travel Tours.

Μίσθωση ιδιωτικού μινιβάν για μεταφορές στους τοπικούς αρχαιλογικούς χώρους της Πελοποννήσου. H μίσθωση minibus, minivan με οδηγό είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και η ομάδα μας έχει σκοπό να κάνει το ταξίδι σας όσο πιο ξεκούραστο και αξιομνημόνευτο γίνεται.. Το Ναύπλιο όντας λιμάνι όπου σταθμεύουν πολλές κρουαζιέρες όπως Costa Cruises, Voyages To Antiquity, Crystal Cruises, Holland America Line, Oceania Cruises, Silversea Cruises και πολλές άλλες έχουμε ειδικευτεί στην μεταφορά – περιήγηση από κρουαζιερόπλοια και μπορούμε να προσαρμόσουμε την μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χρόνο που θα έχετε στην στεριά του Ναυπλίου.

Πολυτελή οχήματα

Τα οχήματα μας στην 3T Transfers Travel Tours Greece συντηρούνται σε τέλεια κατάσταση, δέχονται service πιο συχνά από ότι συνηθίζεται και οι οδηγοί μας είναι φιλικοί και επαγγελματίες. Έχουμε ψυγειάκι και προσφέρουμε κρύο εμφιαλωμένο νερό χωρίς χρέωση για την διάρκεια του ταξιδιού και σύνδεση Wi-Fi για να χρησιμοποιείτε με το κινητό, το τάμπλετ και το λάπτοπ σας. Έχουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα και είναι σαν να συναντάμε παλιούς φίλους, τι καλύτερο από το να δείτε ένα έμπιστο, γνώριμο πρόσωπο κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα.

Το πελατολόγιο μας έχει δημιουργηθεί μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και είμαστε υπερήφανοι να πούμε, πως εκτός από ιδιωτικούς πελάτες, έχουμε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, οργανώσεις, τοπικά συμβούλια και πολλούς άλλους που προτιμούν τις υπηρεσίες minibus, minivan & ταξί που προσφέρουμε.

Θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας γνωρίσουμε, καλέστε μας πείτε μας πως καλείτε για τις υπηρεσίες minivan, minibus με οδηγό ή πως θέλετε να κάνετε κράτηση και θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς.

Ζητήστε Προσφορά

Συγκατάθεση *

10 + 11 =

Διοργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα με το όχημα της επιλογής σας.

Στην 3T Transfers Travel Tours υπερηφανευόμαστε για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και των τουριστών.

Μεταφορές με Minivan & Minibus σε τοπικούς αρχαιoλογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα και τους οδηγούς – γνώστες.

Οι οδηγοί μας μιλούν Ελληνικά και Αγγλικά και γνωρίζουν για τα σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.

 

}

Είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, έχουμε 24-ωρη υπηρεσία Minibus. Μην Αγχώνεστε για την ώρα άφιξης ή αναχώρησής σας.

 

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά