Αεροδρόμιο Αθήνας Λευκάδα Ταξί Minivan Minibus

Το νησί της Λευκάδας είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο από την Αθήνα λόγω της κοντινής απόστασης. Βρίσκεται περίπου 349 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Η Λευκάδα αποτελεί τουριστικό προορισμό και είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της όπως το Πόρτο Κατσίκι, το Κάθισμα και στους Εγκρεμνούς. Επιπλέον, ο Άγιος Ιωάννης και η Βασιλική είναι τα καλύτερα σημεία για τους λάτρεις του windsurfing.

Απολαύστε τις όμορφες παραλίες της Λευκάδας ή κάντε μια βόλτα στην πόλη και δείτε όλα τα καταστήματα και τα καφέ διάσπαρτα στον παραλιακό δρόμο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Κάστρο της Αγίας Μαύρας
Καταρράκτες του Νυδρίου
Μονή Φανερωμένης
Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας
Άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση – Νυδρί
Πόρτο Κατσίκι
Παραλία Κάθισμα
Παραλία Μήλου
Μικρός Γιαλός
Βασιλική

Αθήνα Αεροδρόμιο προς Λευκάδα με Ταξί, Minivan, Minibus

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ιδιωτικές μεταφορικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα, από και προς τη Λευκάδα.

Μπορείτε να επιλέξετε την μετακίνησή σας με τα ακόλουθα οχήματά μας:

Τα πολυτελή Ταξί μας
Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

Ιδιωτικές μεταφορές και εκδρομές με Minivan ή Minibus Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος προς Λευκάδα

Μεταφορές με Minivan & Minibus σε τοπικούς αρχαιoλογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα. Ασφαλείς μετακινήσεις και εκδρομές Αεροδρόμιο Αθήνα – Λευκάδα.

Λευκάδα Ταξί

Απολαύστε τις καλύτερες επιλογές για την μεταφορά σας στην Λευκάδα. Πολυτελή κλιματιζόμενα οχήματα, Ταξί, Minivan, Minibus. Αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από έμπειρους οδηγούς.

Μεταφορά επιβατών από το Αεροδρόμιο Αθήνας στην Λευκάδα

Πάρτε τις καλύτερες τιμές για τη μεταφορά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ταξί Minivan Minibus

Επαγγελματικά ταξίδια Αεροδρόμιο Αθηνών Λευκάδα

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης κάτι που μπορούμε να φροντίσουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κ.λπ. μεταφέρονται στα καταλύματα τους. Πολύ συχνά μεταφέρονται από και προς τα συνεδριακά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση σημαίνει ότι είναι πάντα στην ώρα τους και ταξιδεύουν με άνεση.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη δυνατή διαδρομή για τη μεταφορά, την εκδρομή ή το ταξίδι και την περιήγησή σας στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού ανάλογα με το αίτημά σας και τον διαθέσιμο χρόνο, για ένα άνετο, ευχάριστο ταξίδι.

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Κράτηση