Εκδρομές ή Περιηγήσεις με Ξεναγό με Minivan, Minibus

3T Transfers Travel Tours Ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς μεταφοράς για κάθε προορισμό σε όλη την Ελλάδα.

Κάνετε κράτηση για Εκδρομές ή Περιηγήσεις με Ξεναγό με Minivan, Minibus από πριν και εξασφαλίστε ότι θα μπορέσετε να ταξιδέψετε όλοι μαζί κατά την άφιξη σας.

Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με Πιστοποιημένους Ξεναγούς σε όλη την Ελλάδα, για ιδιωτικές ξεναγήσεις, σχολεία, οργανώσεις και άλλες ομάδες επισκεπτών..

Βρισκόμαστε επίσης σε θέση να παρέχουμε ξεναγούς στις παρακάτω γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Κινέζικα, Πορτογαλικά, Γιαπωνέζικα & Ρώσικα. Οι ξεναγοί είναι εκεί ώστε να πάρετε και να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για τον χώρο που επισκέπτεστε: είναι εκπαιδευμένοι σε αρχιτεκτονική, γεωλογία, ιστορία τέχνης, αρχαιολογία, φιλοσοφία, θρησκεία κλπ.

Θα χρειαστούμε το πρόγραμμά σας και τις ημερομηνίες τις οποίες θα θέλατε να ταξιδέψετε και θα είναι χαρά μας να βρούμε ξεναγό και να σας δώσουμε μια τιμή.

Εναλλακτικά μπορούμε να δουλέψουμε με κάποιον ξεναγό και να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς. Οι Ξεναγοί είναι διαθέσιμοι για μονοήμερες εκδρομές & πολυήμερες περιηγήσεις κατά την διάρκεια των οποίων θα σας συνοδεύουν ή θα σας συναντούν στα μέρη ενδιαφέροντος.

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Κράτηση