Επιλογή Σελίδας

Μεταφορές από το Ναύπλιο στο Πορτοχέλι και αντίστροφα Ταξί minivan minibus

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή εταιρεία. Προσφέρουμε υπηρεσίες ιδιωτικής μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα προς, από και γύρω από την Πελοπόννησο και την Αττική.

Οι μεταφορές με μίνι βαν, οι μεταφορές με μίνι λεωφορείο και οι μεταφορές με πούλμαν από το Ναύπλιο στο Πορτοχέλι πραγματοποιούνται με επαγγελματικό και φιλικό τρόπο. Οι οδηγοί μας μιλούν τουλάχιστον δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). 

Ναύπλιο προς Πόρτο Xέλι Ιδιωτικές μεταφορές Minivan Minibus

Αποκτήστε το πλεονέκτημα να μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που θα θέλατε με τον δικό σας ρυθμό ως οικογένεια ή ομάδα φίλων. Είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε στους υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Οι εκτενείς τοπικές μας γνώσεις είμαστε σε θέση να δώσουμε πολλές πληροφορίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. 

Παραθαλάσσιες εκδρομές και περιηγήσεις Ναύπλιο – Πορτοχέλι

Οι εκδρομές είναι επίσης μία από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ανάλογα με το χρόνο που έχετε , μπορούμε να προσαρμόσουμε ένα ταξίδι στα αξιοθέατα στις ανάγκες σας. Επιπλέον μπορούμε να κάνουμε κάποιες προτάσεις που θα κάνουν τα ταξίδια και τις περιηγήσεις σας πολύ ξεχωριστές.

Επαγγελματικά ταξίδια Ναύπλιο προς Πορτοχέλι

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης κάτι που μπορούμε να φροντίσουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κ.λπ. μεταφέρονται στα καταλύματα τους. Πολύ συχνά μεταφέρονται από και προς τα συνεδριακά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση σημαίνει ότι είναι πάντα στην ώρα τους και ταξιδεύουν με άνεση.

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη δυνατή διαδρομή για τη μεταφορά, την εκδρομή ή το ταξίδι και την περιήγησή σας στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού ανάλογα με το αίτημά σας και τον διαθέσιμο χρόνο, για ένα άνετο, ευχάριστο ταξίδι.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες ταξί.

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά