Επιλογή Σελίδας

Μεταφορά με Ταξί, Minivan, Minibus στο Ξενοδοχείο σας

3T Transfers Travel Tours Ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς μεταφοράς για κάθε προορισμό σε όλη την Ελλάδα.

Κάνετε κράτηση για την μεταφορά σας με Ταξί, Minivan, Minibus από πριν και εξασφαλίστε ότι θα μπορέσετε να ταξιδέψετε όλοι μαζί κατά την άφιξη σας.

Η μεταφορά επισκεπτών στα καταλύματα τους κατά την άφιξη τους είναι μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας. Δουλεύουμε με ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικούς πράκτορες και αυτόνομους επισκέπτες για να εξασφαλίσουν πως οι διακοπές τους θα ξεκινήσουν όσο πιο ομαλά γίνεται.

Καταφθάνοντας στο ξενοδοχείο ή διαμέρισμα σας, μέσα σε ένα όχημα με κλιματισμό ξεκινάει τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με εσάς ξεκούραστους, δροσερούς και ήρεμους. Ενημερώστε τους φίλους και συγγενείς σας ότι φτάσατε και είστε εντάξει με την δωρεάν WiFi σύνδεση μας. Εάν η πτήση ή το πλοίο σας καθυστερεί, μην ανησυχείτε θα σας περιμένουμε. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν οι διακοπές σας στην Ελλάδα!

Το σύστημα μας είναι απλό. Ρωτήστε μας μια τιμή για την μεταφορά σας, πόσοι επιβάτες θα είστε, και που θα είναι το σημείο άφιξης σας, (αεροδρόμιο,λιμάνι,σταθμός τραίνου) και το ξενοδοχείο, το διαμέρισμα σας ή κάποιον άλλο προορισμό και θα σας απαντήσουμε με όλες τις λεπτομέρειες. Η κράτηση σας επιβεβαιώνεται με μία μικρή προκαταβολή και σας παρέχεται το όνομα του οδηγού που θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια επιβεβαίωση και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να επικοινωνείτε με τον οδηγό οποιαδήποτε στιγμή.

Το Ταξί, Minivan, Minibus θα είναι εκεί αρκετή ώρα πριν την άφιξη σας και θα σας περιμένει με μία κάρτα στην οποία θα αναγράφεται το όνομα σας για πιο εύκολη αναγνώριση. Με τις αποσκευές σας ασφαλείς στο ευρύχωρο χώρο αποσκευών τελειώσατε, ξεκινήσατε για το ξενοδοχείο σας, χωρίς φασαρίες, με άνεση και έγκαιρα!

Θα βρείτε μερικούς από τους προορισμούς που μπορούμε να προσφέρουμε. (εάν δεν βλέπετε τον προορισμό σας, μην ανησυχείτε, ρωτήστε μας όπως και να έχει!)

Από το Αεροδρόμιο της Αθήνας/ το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας/ το Λιμάνι του Πειραιά/ το Λιμάνι της Πάτρας και.. προς αυτούς τους προορισμούς και στην συνέχεια σε όλη την Ελλάδα:

 

3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Κράτηση