Επιλογή Σελίδας

Αθήνα Κόρινθος Ταξί Minivan Minibus

Η 3t Transfers Travel Tours είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ιδιωτικές μεταφορικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα, από και προς την Κόρινθο.

Οι επισκέπτες της Κορίνθου απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και έχουν πάρα πολλές επιλογές σε υψηλής ποιότητας Ελληνικών γεύσεων και φαγητών και φρέσκα ψάρια σε μια από τις πολλές γραφικές παραλιακές ταβέρνες. Θα αναζητήσουν να αγοράσουν τη γνωστή Κορινθιακή σταφίδα, ντόπιο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές , σύκα, μέλι, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και εξαιρετικό ντόπιο λευκό ή κόκκινο κρασί Νεμέας.

Οι επισκέπτες της περιοχής στην Κόρινθο έχουν πάρα πολλές επιλογές παραλίες με πεντακάθαρα γαλάζια νερά όπως
• Η παραλία Καλάμια, η κεντρική παραλία της πόλης
• Η παραλία Κανταρέ, σε κοντινή απόσταση στο Λέχαιο
• Η παραλία Κεχριών
• Η παραλία των λουτρών της Ωραίας Ελένης και πολλές άλλες γύρω από την περιοχή.

Μπορείτε να επιλέξετε την μετακίνησή σας στην Κόρινθο με τα ακόλουθα οχήματά μας:

Τα πολυτελή Ταξί μας
Το 9-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 13-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 16-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 15 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 21-θέσιο μινιμπάς μας μπορεί να μεταφέρει 20 άτομα συν τον οδηγό μας
Το 52-θέσιο πούλμαν μας μπορεί να μεταφέρει 51 άτομα συν τον οδηγό μας

Ιδιωτικές μεταφορές και εκδρομές με Minivan ή Minibus από την περιοχή των Αθηνών προς την Κόρινθο.

Άλλες δραστηριότητες όπως κανό καγιάκ, θαλάσσιο ποδήλατο και υποβρύχιο ψάρεμα θα σας διασκεδάσουν τις καυτές καλοκαιρινές ώρες κάτω από τον ήλιο. Αν προτιμάτε κάτι πιο περιπετειώδες σας εδώ μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα για να επισκεφθείτε υπέροχες κοντινές απόκρυφες παραλίες στη Κορινθία.

Μεταφορές με Minivan & Minibus σε τοπικούς αρχαιολογικούς χώρους και σημεία ενδιαφέροντος. Επισκεφθείτε τα μέρη της Ελλάδας που επιθυμείτε με το δικό σας πρόγραμμα. Ασφαλείς μετακινήσεις και εκδρομές Αθήνα – Κόρινθος.

Κόρινθος Ταξί – Προορισμοί

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, άλλοι δημοφιλείς προορισμοί όπως

• Η Αρχαία Κόρινθος, με το ναό του Απόλλωνα και το Μουσείο με τους μοναδικούς Κούρους της Κλένιας και άλλα αρχαιοελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα και τεχνουργήματα
• Η Ακροκόρινθος , το Κάστρο που κατοικήθηκε από την Αρχαιότητα έως πρόσφατα
• Η Νεμέα , με τον Αρχαιολογικό Χώρο , το ναό του Δία, το στάδιο το Μουσεία και τα ξακουστά οινοποιία της
• το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ένα μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς στη λίστα της Unesco, το πιο καλοδιατηρημένο αρχαίο θέατρο της Ελλαδας,
• ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών, επίσης ένα μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς στη λίστα της Unesco, με το παλάτι του Αγαμέμνονα και το θησαυρό του Ατρέα
• το ρομαντικό Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, με τα 3 ξακουστά βενετσιάνικα κάστρα του, το Παλαμήδι , την Ακροναυπλία και το Μπούρτζι,
απέχουν περίπου μία ώρα οδικώς, για να τους εξερευνήσετε και να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις διακοπών που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

Απολαύστε τις καλύτερες επιλογές για την μετακίνησή σας. Πολυτελή κλιματιζόμενα οχήματα, Ταξί, Minivan, Minibus. Αξιόπιστη και άνετη μεταφορά από έμπειρους οδηγούς. Μεταφορά επιβατών από Αθήνα σε Κόρινθο.

Πάρτε τις καλύτερες τιμές για τη μεταφορά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ταξί Minivan Minibus

Επαγγελματικά ταξίδια Αθήνα Κόρινθος

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης κάτι που μπορούμε να φροντίσουμε. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, για συνέδρια, εκθέσεις κλπ. μεταφέρονται στα καταλύματα τους. Πολύ συχνά μεταφέρονται από και προς τα συνεδριακά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση σημαίνει ότι είναι πάντα στην ώρα τους και ταξιδεύουν με άνεση.

Θα χαρούμε να σας παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη δυνατή διαδρομή για τη μεταφορά, την εκδρομή ή το ταξίδι και την περιήγησή σας στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού ανάλογα με το αίτημά σας και τον διαθέσιμο χρόνο, για ένα άνετο, ευχάριστο ταξίδι.

Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
Αθήνα Κόρινθος ταξί minivan minibus
3T Transfers Travel Tours Ιδιωτικές μεταφορές Ταξί, MiniVan, MiniBus σε όλη την Ελλάδα
Ζητήστε Προσφορά