Επιλογή Σελίδας

Αρχαιολογικός χώρος Μυστράς

Μια οχυρωμένη πόλη και ένας πρώην δήμος κοντά στην αρχαία Σπάρτη είναι ο Μυστράς! Είναι ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο δείγμα βυζαντινής πόλης, λόγω της μαρτυρίας της για την ανάπτυξη της υστεροβυζαντινής και μεταβυζαντινής τέχνης, εγγράφηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1989. Τι όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε!

Μουσείο κάμερας

Κάτοχος του βραβείου Guiness του 2001 είναι αυτό το μουσείο κάμερας !Φιλοξενεί περίπου 1000 σπάνιες κάμερες που θα σας ταξιδέψουν στα χρόνια της εξέλιξής τους. Εμπειρία μνήμης!

Άγαλμα Λεωνίδα Σπάρτη

Η θυσία του Λεωνίδα και των 300 συντρόφων του έγινε διαχρονικό σύμβολο και στη θέση που έπεσαν ο Λεωνίδας και οι συντρόφoi του στήθηκε μνημείο. Αναπολήστε τη στιγμή επισκεπτόμενοι αυτό το μνημείο.

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Ελαιόλαδου

Αυτό το Μουσείο στη Σπάρτη, σας μεταφέρει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της παραγωγής ελιάς και ελαιολάδου στην ελληνική σφαίρα, από τους προϊστορικούς χρόνους έως τις αρχές του 20ου αιώνα. Τι τρόπος να μάθετε για το πιο σημαντικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας.

Εστιατόριο

Μια καταπληκτική ατμόσφαιρα κάτω από τα πλατάνια με εξαιρετικό φαγητό και εξυπηρέτηση. Ένας υπέροχος τρόπος για να απολαύσετε το χρόνο σας!

Πληροφορίες κρατήσεων

Οι Εκδρομές και Περιηγήσεις μας είναι ευέλικτες για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή να μας καλέσετε για να προγραμματίσετε τη μοναδική / εξατομικευμένη εμπειρία σας.

3T Transfers Travel Tours

Γιώργος Μουταβέλης & Μαρία Κομμά Μουταβέλη

Γραφείο: 2752061690

Κρατήσεις: 6973566114

Διεύθυνση: 6973204319

Email: info@transferstraveltours.gr