Επιλογή Σελίδας

Κάστρο Ακροκορίνθου

Ο εντυπωσιακός Ακροκόρινθος, θα σας δώσει τη θέα της αρχαίας Κορίνθου. Μια από τις πιο αξιόλογες ακρόπολεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Αρχαιολογικός χώρος Αρχαίας Κορίνθου

Στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου θα βρείτε το έμβλημα της Αρχαίας Κορίνθου που είναι ο Ναός του Απόλλωνα !Θα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο που διαθέτει πολλές γκαλερί όπως: Προϊστορική,Κλασική , Ρωμαϊκή , Ασκληπιείο , ανατολική γκαλερί καθώς και οι δίδυμοι Κούροι που βρέθηκαν στο νεκροταφείο της αρχαίας Τενέας. Τι ιστορικό ταξίδι!

Παραδοσιακό Μουσείο

Σε αυτό το μουσείο μπορείτε να ζήσετε την ιστορία! Όχι μόνο ο τρόπος που μοιάζει το παλιό σπίτι αλλά και τα παραδοσιακά επαγγέλματα που δεν υπάρχουν πια. Μια ενδιαφέρουσα συνολική εμπειρία σχετικά με τους παλιούς ελληνικούς τρόπους ζωής.

Bungy Jumping

Ακριβώς μπροστά σας ένα μαγικό τοπίο, του οποίου η μεγαλοπρέπεια σίγουρα θα σας αιχμαλωτίσει, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο, όπου κάποιος μπορεί να κάνει ένα άλμα. Το Κανάλι της Κορίνθου θα σας δώσει μια εξαιρετική εμπειρία. Όχι μόνο να δείτε τις δύο θάλασσες που συνδέονται με κανάλι αλλά και να πηδήξετε μέσα σε αυτό!

Κρουαζιέρα Ισθμια

Η Διώρυγα της Κορίνθου, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα!Συνδέει δύο κόλπους. Μια μοναδική ευκαιρία να διασχίσετε αυτό το εντυπωσιακό έργο. Μην το χάσετε!

Water Park

Το τέλειο καλοκαιρινό στέκι αν αναζητάτε μια απόδραση όχι πολύ μακριά από την πόλη. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, υπάρχουν τσουλήθρες και αξιοθέατα για κάθε μέλος της οικογένειας.

Πληροφορίες κρατήσεων

Οι Εκδρομές και Περιηγήσεις μας είναι ευέλικτες για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή να μας καλέσετε για να προγραμματίσετε τη μοναδική / εξατομικευμένη εμπειρία σας.

3T Transfers Travel Tours

Γιώργος Μουταβέλης & Μαρία Κομμά Μουταβέλη

Γραφείο: 2752061690

Κρατήσεις: 6973566114

Διεύθυνση: 6973204319

Email: info@transferstraveltours.gr