Επιλογή Σελίδας

Ακρόπολη

Ακρόπολη, μια λέξη, πάρα πολλή ιστορία! Στο πέρασμα των αιώνων, η Ακρόπολη ήταν πολλά πράγματα: σπίτι βασιλιάδων, ακρόπολη, μυθικό σπίτι των θεών, θρησκευτικό κέντρο και τουριστικό αξιοθέατο. θα εκπλαγείτε!

Παναθηναϊκό Στάδιο

Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι μια αξέχαστη εμπειρία για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Επισκεφτείτε τη μόνιμη έκθεση «Αναμνήσεις από Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και δάδες από το 1896 έως σήμερα» στο Αίθριο
παρακολουθήστε στιγμιότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 σε δύο μεγάλες οθόνες και «παίξτε» με τα προγράμματα ενός τραπεζιού οθόνης αφής πολυμέσων λίγο πριν φτάσετε στο Αίθριο.

Πλάκα

Αν θέλετε να περπατήσετε σε στενά πλακόστρωτα δρομάκια με μικροσκοπικά μαγαζιά, καφετέριες στους πεζόδρομους και οικογενειακές ταβέρνες που μένουν ανοιχτές μέχρι αργά, η Πλάκα είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνετε! Ωραίο γραφικό μέρος για να ζήσετε ελληνικές δονήσεις όλα σε ένα!

Πλατεία Συντάγματος-Βουλή

Τοποθετημένο στο Παλαιό Βασιλικό Παλάτι, με θέα την κεντρική πλατεία της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος, οπου εκεί βρίσκεται η Βουλή των Ελλήνων. Επίσης η αλλαγή φρουράς είναι μια εντυπωσιακή παράσταση που δεν θέλετε να χάσετε!

Πληροφορίες κρατήσεων

Οι Εκδρομές και Περιηγήσεις μας είναι ευέλικτες για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή να μας καλέσετε για να προγραμματίσετε τη μοναδική / εξατομικευμένη εμπειρία σας.

3T Transfers Travel Tours

Γιώργος Μουταβέλης & Μαρία Κομμά Μουταβέλη

Γραφείο: 2752061690

Κρατήσεις: 6973566114

Διεύθυνση: 6973204319

Email: info@transferstraveltours.gr