Επιλογή Σελίδας

Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών

Η θρυλική πρωτεύουσα του Αγαμέμνονα, οι Μυκήνες. Δίπλα στο καταπληκτικό μουσείο θα βρείτε ερείπια όπως η Πύλη των Λιονταριών, η ακρόπολη, η σιταποθηκη, και αρκετούς τάφους από βασιλικές κυψέλες και φρεατικούς τάφους. Ένας όμορφος τρόπος για να δείτε πώς επικράτησε μια προϊστορική πόλη!

Γκαλερί Τέχνης

Επισκεπτόμενος την Gallery τέχνης θα σας ταξιδέψει στις μέρες της αρχαίας Ελλάδας, υπάρχει μια συλλογή με αγάλματα, ειδώλια, αγγεία, χρυσά και ασημένια κοσμήματα με αρχαία ελληνικά καθώς και πιο μοντέρνα σχέδια που εντυπωσιάζουν με την δεξιοτεχνία τους.

Εργοστάσιο Τέχνης

Μια περιήγηση που παρουσιάζει αντίκες, πρωτότυπες δημιουργίες, τεχνουργήματα, έπιπλα, αντικείμενα από ανακυκλωμένα υλικά, παραδοσιακές επιγραφές, εικόνες και αντίγραφα μουσείων είναι δύσκολο να τη χάσετε! Επίσης στο τέλος θα υπάρχει ένα μάθημα κεραμικής, για να δημιουργήσετε τη δική σας κεραμική ή γλυπτική, ή κεραμική ζωγραφική ή αγιογραφία.

Ξενάγηση σε Μελισσοκομείο

Το να βλέπεις τις μέλισσες να δημιουργούν τα πιο φυσικά και απαραίτητα προϊόντα για τον άνθρωπο είναι μια εκπληκτική εμπειρία. αυτό το μελισσοκομείο θα σας ξεναγήσει στην καρδιά του.

Πληροφορίες κρατήσεων

Οι Εκδρομές και Περιηγήσεις μας είναι ευέλικτες για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή να μας καλέσετε για να προγραμματίσετε τη μοναδική / εξατομικευμένη εμπειρία σας.

3T Transfers Travel Tours

Γιώργος Μουταβέλης & Μαρία Κομμά Μουταβέλη

Γραφείο: 2752061690

Κρατήσεις: 6973566114

Διεύθυνση: 6973204319

Email: info@transferstraveltours.gr